Despre Noi

Infocase.ro, Cel Mai Puternic Website de Stiri Imobiliare din Romania, a fost relansat la inceputul lunii august 2009, devenind din prima clipa cel mai serios concurent al segmentului de stiri imobiliare online.

Serviciile sunt caracterizate printr-o adresabilitate foarte mare, concentrate in principal catre particularii interesati de o achizitie imobiliara, altor persoane ce vor sa fie la curent cu situatia oportunitatilor in afacerile imobiliare, precum si catre dezvoltatori si agentiile imobiliare, pentru care exista un pachet de servicii profesionale.

Adresandu-se atat companiilor, cat si persoanelor fizice, site-ul InfoCase.ro isi propune sa devina o sursa de referinta pentru sectorul imobiliar oferind cele mai recente stiri, rapoarte de piata, comunicate de presa si un calendar de evenimente. Pe langa informatii actualizate despre cele mai importante proiecte imobiliare si prezentari ale unor proprietati premium, site-ul ofera informatii despre servicii si companii din domenii conexe, precum finantari, asigurari, managementul proprietatii, arhitectura, design, constructii, mobilier.

Nu in ultimul rand, InfoCase.ro incurajeaza utilizatorii sai sa participe interactiv la discutii pe marginea subiectelor propuse, prin postarea de informatii, recenzii si comentarii pertinente, oferind astfel o abordare echidistanta referitoare la situatia pietei imobiliare din Romania.

Comments are closed.